fjalajone.com
Janinë/ Arrestohet kreu i grupit më të dhunshëm shqiptar
Policia greke ka arrestuar kreun e gupit me brutal, të cilët më dhunë vidhnin shtëpitë dhe dhunonin deri ne vdekje të moshuarit. Grupi kryente vjedhje në rajonin kufitar të Pogonit të Janinës. Në k…