fjalajone.com
Hahn i “mbyll” derën Shqipërisë: Serbia dhe Mali i Zi në BE, vendet e tjera të Ballkanit janë shumë larg
Komisioneri për Zgjerimin, Johannes Hahn në një intervistë për Deutsche Welle ka folur për procesin e anëtarësimit të Ballkanit në BE. Hahn ka thënë se në bisedime është Serbia dhe Mali i Zi. Sipas…