fjalajone.com
Greqi / Transportin 91. kg hashash me makinë, në pranga dy shqiptarë
Droga është gjetur e fshehur ne makinë me targa shqiptare , ku dhe janë arrestuar dy persona me origjinë shqiptare, të cilët kishin si qëllim trafikimin në drejtim të Athinës Sasi të konsiderueshme…