fjalajone.com
Greqi : Përleshje të përgjakshme, vdes një fëmijë në kampin e refugjatëve në Moria
Mbipopullimi ne kampet e refugjatëve në Greqi ka sjellur fatkeqësisht një tjetër ngjarrje te rendë. Një i vdekur, një i plagosur rëndë dhe një tjetër i plagosur lehtë ka ndodhur gjatë përleshjes që…