fjalajone.com
Greqi / Grabisnin shtëpitë e futbollistëve, bie në pranga banda shqiptare
Athinë / Me urdhër të prokurorisë janë publikuar emrat dhe fotot e pesë anëtarëve të bandës që vidhnin shtëpitë e futbollistëve në Greqi. Për momentin janë arrestuar dy dhe janë ende në kërkim edh…