fjalajone.com
Greqi / Gjashtë të vdekur, mes tyre një fëmijë dyvjeçar dhe një person i zhdukur, 32 të plagosur.
Moti i keq vdekjeprurës qe ka përfshirë Greqinë e Veiut ka sjellur dhe gjashtë viktimat e parë ku të gjithë janë turistë, si dhe 32 të plagosur, dy seriozisht, një 62-vjeçar peshkatar i humbur &#82…