fjalajone.com
Gjermani / 2,000 sulme raciste ndaj emigrantëve dhe refugjatëve në 2018
Numri i sulmeve ndaj emigrantëve dhe refugjatëve kanë një rënie të lehtë për vitin 2018. Autoritetet gjermane raportojnë se 2,000 sulme janë të motivuara politikisht në atë vit, krahasuar me 3,556 …