fjalajone.com
E pafuqishme qeveria, në dëshpërim refugjatët
Greqi / Dy vjet e gjysmë pas deklaratës së përbashkët të BE – Turqi, numri i refugjatëve dhe imigrantëve të bllokuar në Greqi është dyfishuar, duke tejkaluar ne 63,000, ne nje kohe qe mbërrit…