fjalajone.com
Doganierët në Kakavijë masakrojnë autobuzin dhe terrorizojne pasagjerët (video)
Turpi: Doganierët në Kakavijë masakrojnë autobuzin dhe terrorizojne pasagjerët Pasi nuk kanë marrë sasinë e duhur të lekëve të kërkuar, doganierët në Kakavijë kanë vepruar në mënyrën më skandaloze,…