fjalajone.com
Desada Metaj: Është koha e Edi Ramës për të zgjedhur,nëse nuk e kap momentin, për të vendosin të tjerët.
Edi Rama ja doli ta shndërrojë datën 30 qershor në një ditë dasie të madhe për shqiptarët. Nga sot, të majtë e të djathtë, të painteresuar për politikën dhe militantë partish e kanë shënuar në kale…