fjalajone.com
Çpo ndodh me bllokimin e 700 pasaporta dhe 400 karta idenditeti të shqiptarve në Greqi?
Shtet ku je… Kur do të bëhesh me kuptimin e plotë të fjalës si i tillë? Askush nuk po mban përgjegjësi për bllokimin e 700 pasaportave dhe të 400 kartave të idenditetit. Emigrantët shqiptarë …