fjalajone.com
Ç’farë vënde pune kërkoni o të mjerë…!
Roland Badeni / Ç’farë vënde pune kërkoni o të mjerë, që pika më mirë tju bjerë, që zgjodhët nga frika, paditurin, dembellikun dhe fukarallikun, qe tju qeverisnin ca zuzarë, që deri dje e…