fjalajone.com
Berisha pret shefen e BB për Ballkanin
Kryeministri Berisha priti paraditen e së shtunës drejtoreshën e Bankës Botërore për rajonin, Ellen Goldstein. Gjatë takimit, Berisha ka vlerësuar bashkëpunimin mes vendit tonë dhe institucionit t…