fjalajone.com
Azilkërkuesit/ Ja sa shqiptarë janë deportuar në 3 muajt e parë të 2018-ës
30 shtetas shqiptarë të deportuar nga Franca dhe Belgjika mbërritën sot me avion në Aeroportin e Rinasit. Si rezultat i bashkëpunimit dhe koordimimit me Frontex dhe policitë homologe, është bërë e…