fjalajone.com
Ambasadorja gjermane: Prapa krizës politike janë lufta për pushtet, armiqësitë dhe frika e politikanëve
Për ambasadoren gjermane në Prishtinë, Angelika Viets kriza politike në Kosovë është pasojë edhe e armiqësive të vjetra e egoizmave partiakë. Megjithatë në fund të mandatit në Kosovë ajo merr një k…