fjalajone.com
Akulli më i vjetër dhe më kompakt i Arktikut po shkrihet
Akulli më i vjetër dhe më i trashë i Arktikut ka filluar të shkrihet duke krijuar një rrugë ujore në veri të Grenlandës. Shkrirja e akullit duket se shqetëson shkencëtarët, sepse edhe pse zona zako…