fjalajone.com
Kush po i rikthen ligjet e diktaturës?
Blendi Fevziu – Të gjitha teoritë politike të botës kanë rënë dakort se në një sistem demokratik, transparenca dhe fjala e lirë jo vetëm e shëndoshin, por edhe e cojnë përpara një shoqëri. Nuk dua …