fjalaime.ch
Viti i Ri - Kuq e zi show - pjesa e 8 - Fjalaime!
Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Viti i Ri – Kuq e zi show – pjesa e 8 Skenari dhe regjia: Granit Ajdini Aktor: Artan Ibishi Ilm Production & Kuq e Zi Show Related Komentet nga Facebook: