fjalaime.ch
Viber - komuniko falas përmes celularit dhe kompjuterit - Fjalaime!
Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 2 minuta Përgatiti: Skender Mustafi Ripublikuar më: 21 Gusht, 2013 Publikuar më: 3 Korrik 2012 Viber është program i njohur për përdoruesit e celularëve të mençur, megjithatë ky artikull mund të u ndihmojë atyre që nuk e njohin softuerin dhe mundësitë e tij. Viber është zhvilluar fillimisht si softuer për celularë të mençur duke ofruar mundësi komunikimi me zë, dërgim të porosive tekstuale si dhe shpërndarje të video dhe foto materialeve mes përdoruesve të ndryshëm të këtij softueri. E vetmja gjë që u nevojitet është të keni qasje në internet. Të gjitha veprimet e sipërpërmendura…