fjalaime.ch
Torturat e facebookit - Kuq e zi show - pjesa e 6 - Fjalaime!
Torturat e facebookit – Kuq e zi show – pjesa e 6 Skenari dhe regjia: Granit Ajdini Aktor: Artan Ibishi Ilm Production & Kuq e Zi Show Related Komentet nga Facebook: