fjalaime.ch
Paint.NET: Instalimi i shtesave (plugins) - Fjalaime!
Përgatiti: Skender Mustafi Paint.NET ndër programet më të mira falas të cilët ndihmojnë përpunimin e fotove. Në këtë artikull do të mund të mësoni se si të instaloni shtesat (plugins) të cilat u mundësojnë realizimin e efekteve të ndryshme të cilat programi nuk i ka në instalimin e vetë origjinal. Në Windows 7 Kaloni tek “START” (pjesa e poshtme-majtas e monitorit) dhe në fushën e zbrazët shkruani: “Paint.NET/Effects“ Si rezultat u shfaqet dosja “Effects“, klikoni mbi të. Ju tani keni kaluar tek dosja “Effects“, diku në pjesën “C:” të kompjuterit. Sidoqoftë,…