fjalaime.ch
Populli i Shaqes - Kuq e zi show - Sezoni 2 pjesa 4 - Fjalaime!
Populli i Shaqes – Kuq e zi show – Sezoni 2 pjesa 4 Skenari dhe regjia: Granit Ajdini Aktor: Artan Ibishi Ilm Production & Kuq e Zi Show Related Komentet nga Facebook: