fjalaime.ch
Një aplikacion për celularë: falas apo me pagesë qoftë edhe 1€? - Fjalaime!
Autor: Skender Mustafi Programimi i aplikacioneve nuk është punë e cila bëhet nga të gjithë. Madje nuk është punë e cila bëhet nga shumica. Madje nuk është punë e cila bëhet nga shumica e programuesve. Një numër i vogël i njerëzve programojnë programe për celularë edhe atë për një lloj gjuhe programuese. Të pakët janë ata të cilët janë profesionistë për më shumë se një gjuhë programuese dhe realizojnë projektet në kohë dhe me sukses. Le të marrim dhe të programojmë një aplikacion për iPhone. Fillimisht duhet ditur programuar në…