fjalaime.ch
Me Golf 2 ska - Kuq e zi show - pjesa e 5 - Fjalaime!
Me Golf 2 ska – Kuq e zi show – pjesa e 5 Skenari dhe regjia: Granit Ajdini Aktor: Artan Ibishi Ilm Production & Kuq e Zi Show Related Komentet nga Facebook: