fjalaime.ch
Kallashi vs Rexhep Qosja - Kuq e zi show - pjesa e 7 - Fjalaime!
Kallashi vs Rexhep Qosja – Kuq e zi show – pjesa e 7 Skenari dhe regjia: Granit Ajdini Aktor: Artan Ibishi Ilm Production & Kuq e Zi Show Related Komentet nga Facebook: