fjalaime.ch
Lexoni përrallëzën "Gjelat" nga Ezopi - Fjalaime!
Dy gjela grindeshin rreth pulave dhe njëri e mundi tjetrin. I munduri u tërhoq në një vend në hije dhe atje u fsheh......