fjalaime.ch
Dëshprimi i mërgimtarit - Kuq e zi show - Sezoni 2 pjesa 3 - Fjalaime!
Dëshpërimi i mërgimtarit – Kuq e zi show – Sezoni 2 pjesa 3 Skenari dhe regjia: Granit Ajdini Aktor: Artan Ibishi Ilm Production & Kuq e Zi Show Related Komentet nga Facebook: