fjalaime.ch
Ezopi: Bilbili dhe skifteri - Fjalaime! (përrallëz shqip)
Do të isha vërtet I marrë sikur ta lija ushqimin e gatshëm që e kam në kthetra dhe të shkoja të ndjek atë që ende s’është askund...