fjalaime.ch
Autokton - Kuq e Zi Show - Sezoni i dyte - Fjalaime!
Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Autokton – Kuq e Zi Show – Sezoni i dyte Skenari dhe regjia: Granit Ajdini Aktor: Artan Ibishi Ilm Production & Kuq e Zi Show Related Komentet nga Facebook: