fjalaime.ch
100+ thënie nga Edward de Bono - Fjalaime! përktheu Skender Mustafi
Thënie nga Edward de Bono të mbledhura, përkthyera dhe përshtatura në shqip nga Skender Mustafi dhe publikuar fillimisht tek portali Fjalaime!.