filmfund.gov.mk
Премиера на филмот „Зошто јас?“
Вчера, со почеток во 17 часот во Кинотека на Република Македонија се одржа премиера на документарниот филм „Зошто јас?“ Режисер на филмот е Сенад Абдули, сценарист Салејдин Салихи, а директор на фотографија е Роберт Јанкуловски. Документарниот филм „Зошто јас?“