filmfund.gov.mk
Играта заврши
Оригинален формат:DVDГодина на објавување:2012Времетраење: 8 мин. 43 сек.Режисер: Зоран МишевскиПродуцент: Пеце АнгелковскиИзвршен Продуцент: Никола ТанчевскиМонтажа: Златко ЈосифоскиСценарио: Никола ТанчевскиДиректор на Фотографија: Зоран МишевскиМузика: Марјан НечакГлавни Улоги: