elbasaniad.org
5 maji – 105 vjetori i pullës së parë shqiptare
105 vjet më parë, më 5 maj 1913, u emëtua dhe hyri në qarkullim pulla e parë e Shtetit të ri Shqiptar, e cila ka një rëndësi të madhe si simbol kombëtar i identitetit. Kjo pullë është një vulë mbi zarf, është e rumbullakët me mbishkrimin “Ministeria e Postë – Telegraf e Telefonëvet”, e shkruar [...]