cssd-ngo.org
VIZITA E DIPLOMATIT PALMER DHE POZICIONI SHQIPTAR NË BISEDIMET GREKO-MAQEDONE
SELIM IBRAIMI-Matthew Palmer, Drejtori i Zyrës për Evropën Juglindore në Departamentin e Shtetit (DASH), është takuar të mërkurën me kryetarin e BDI-së Ali Ahmeti në Shkup.