cssd-ngo.org
Paralajmërohet botimi i veprës voluminoze “MAQEDONIA NGA ANTIKITETI DERI TE KOHA JONË” nga historiani Jusuf Buxhovi
Promovimi librar i KOSOVËS VI,VII dhe VIII në Tetovë Paralajmërohet botimi i veprës voluminoze Maqedonia nga antikiteti deri te koha jonë Në librarinë Nobel te Tetovës, u bë promovimi librar i Kosovës VI, VII dhe VIII.