cssd-ngo.org
Militarizimi i Europës Juglindore, një rrezik i përhershëm për Maqedoninë Veriore
SELIM IBRAIMI- Ambasadori i Rusisë në Bashkimin Europian (BE) Vlladimir Çizov tha se anëtarësimi i Maqedonisë në NATO do ta destabilizojë rajonin e Ballkanit Perëndimor dhe Europën.