cssd-ngo.org
Kasami:”Debati në lidhje me Marrëveshjen e Prespës, më shumë ngjason si një shfaqje teatrale…”
Intervistë me z.Bilall Kasamin, kryetar i Lëvizjes BESA. ISSD:z.Kasami si e vlerësoni debatin për ndryshimet kushtetuese që rrjedhin nga MP-ja? Bilall Kasami:Ndryshimet kushtetuese çdo herë janë të rëndësishme për shtetin dhe funksionimin e tij.