cssd-ngo.org
Fushëbeteja virtuale ruso-amerikane në Maqedoni
SELIM IBRAIMI-INSTITUTI I STUDIMEVE TË SIGURISË DHE ZHVILLIMIT -MAQEDONI (ISSZH) Dita e djeshme ishte ditë jo e mirë, pasi “lufta virtuale” është e pamëshirëshme.