cssd-ngo.org
DREJTËSIA SELEKTIVE
Shënim nga Selim Ibraimi @CSSDMacedonia- Kryeministri Zoran Zaev po përpiqet, së bashku me ministrinë e drejtësisë, të sigurojë votat për ndryshimet në ligjin e Prokurorisë Speciale Publike (PSP)-së në emër të interesit të shtetit dhe të vazhdojë amnistinë sipas politikës ditore...