bujanoci.net
Zbulohet vula 2700 vjeçare në Jerusalem (Foto)
Arkeologët izraelitë gjetën një vulë 2700-vjeçare të argjilës, për të cilën besohet se i përkiste guvernatorit biblik të Jerusalemit. Artefakti është shkruar në gjuhën e vjetër hebre dhe duket se i…