bujanoci.net
Vitamina C aleate për një lëkurë rinore
Vitamina C është një element magjik për lëkurën dhe imunitetin. Ajo gjendet tek frutat dhe konsumimi i saj çdo ditë ndihmon në krijimin e një lëkure të mrekullueshme. Është shumë e rëndësishme që a…