bujanoci.net
Stacioni i Veterinarisë së Bujanocit ndan 600 mijë dinarë subvencione për Vaxhid Ajvazin nga Çarri
600 mijë dinarë, Stacioni i Veterinarisë në Bujanoc, ka ndarë sot për blegtorin Vaxhid Ajvazin nga Çarri për përkushtimin maksimal ndaj dhenëve dhe gjedheve që tanimë ai po ruan. Vaxhid Ajvazi, sot…