bujanoci.net
Shqiprim Arifi dhe Sami Salihu takohen me kryeministrin Ramush Haradinaj
Kryeminstri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti në takim kryetarin e APN-së, Shqiprim Arifin dhe kryetarin e LRPDSH-së Sami Salihun, dy udhëheqësit e koalicionit fitues të zgjedhjeve t…