bujanoci.net
‘Shpërthen’ Harry Kane pas eliminimit nga Kampionati Botëror
Harry Kane është deklaruar pas eliminimit nga Kampionati Botëror. Humbja nga Kroacia dhe eliminimi nga Kupa e Botës, për sulmuesin anglez do të jetë një dhimbje e gjatë. “Eliminimi nga Kampionati B…