bujanoci.net
Shofer kujdes! mjekulla ka mbuluar Bujanocin (Foto)
Komuna e Bujanocit është mbuluar nga mjegulla apelohet nga shoferët të ken kujdes gjat vozitjes dhe kërkohet rrespektimi i shpejtësis. Mjegulla ka mbuluar qytetin e Bujanocit, por mjegulla më e den…