bujanoci.net
Serbia kërcënon me heqjen e të gjitha përmendoreve në Luginë
Sekretari shtetëror Negovan Stankoviq ka deklaruar për Veçernje Novostin se të gjitha përmendoret e vendosura në jugë të Serbisë dhe Sanxhak do të hiqen nga ana e shtetit të Serbisë. Ai ka deklarua…