bujanoci.net
Reportazh: Te rinjte preshevar u dalin ne ndihme refugjateve
Ftohti i madh, pikat e shiut dhe vapa e verës , më nuk do t’i gjej refugjatët nëpër rrugët e Preshevës, të cilat dikur ishin të vërshuara nga ata në çdo cep të saj . Ata sot kanë kampin në të cilin…