bujanoci.net
Pronari kthehet në shtëpi dhe gjen gjak nëpër mure, pasi sheh qenin kupton të vërtetën
Ata nuk e kishin kuptuar se një anëtar i familjes kishte mbetur në shtëpi. Kur Tristan Murrin nga Virgjinia, SHBA u kthye në shtëpi, në fillim ai nuk vërejti shenja të thyerjes së shtëpisë nga hajd…