bujanoci.net
Prof. Dr. FLAMUR HYSENI, EMËR I MADH I SHKENCËS
Nga fusha kushtetuese dhe administrative në Kosovë, promovohet doktori më i ri në Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës ”Hasan Prishtina” Prof. Dr. FLAMUR HYSENI, EMËR I MADH I SHKENCËS…