bujanoci.net
Pesë fakte interesante për botën ujore, vullkanet dhe alienët
Lajmi.net sjellë disa fakte shumë interesante për botën ujore, tokën, shkencën dhe të panjohurën. Zbuloni më poshtë: Japonia ka përafërsisht 200 vullkane dhe është shtëpia e 10% të vullkaneve aktiv…